Fundació Vila Casas
MUVACC


CAT | ESP | ENG | FRA

Contacte

Formulari de contacteSi desitja contactar amb la fundació, si us plau, ompli el següent formulari:
Nom *
Organització
Telèfon
Email *
Comentaris *
Accepto les condicions legals i la política de privacitat
 


Condicions legals i política de privacitat:
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer del qual és responsable i titular la Fundació Privada Vila Casas, amb domicili al carrer d’Ausiàs Marc, núm. 20, pral., de Barcelona, 08010. Aquest fitxer es troba degudament registrat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

L’emplenament de les dades que, en el seu cas, es demanen en el present document, és necessari per mantenir-lo informat de les nostres activitats i donar resposta a les sol·licituds d’informació, suggeriments, opinions, reclamacions i queixes que ens pugui formular. Si no desitja rebre més informació ni correus electrònics, o bé vol revocar l’autorització concedida o bé vol exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició, podrà fer-ho de manera gratuïta dirigint-se a l’adreça de correu electrònic següent: fundacio@fundaciovilacasas.com, o per carta escrita, a l’adreça postal abans indicada. En tots dos casos, ha d’adjuntar-hi una còpia del seu DNI.

Així mateix, l’informem que la Fundació Privada Vila Casas ha adaptat les seves mesures de seguretat a que es disposa en el RD 994/1999, per evitar que les dades dels usuaris inclosos es puguin alterar, perdre o se’n faci un ús no autoritzat o per altres persones, obligant-se a complir el seu deure de secret i custòdia de les dades de caràcter personal.


MUSEUS FÍSICS DE LA FUNDACIÓ PRIVADA VILA CASAS:
BARCELONA

ESPAIS VOLART
Exhibicions temporals Art Contemporani

Espai Volart
BARCELONA

MUSEU CAN FRAMIS
Museu de Pintura contemporània

Can Framis
PALAFRUGELL

MUSEU CAN MARIO
Museu d’Escultura Contemporània

Can Mario
TORROELLA DE MONTGRÍ

MUSEU PALAU SOLTERRA
Museu de Fotografia Contemporània

Palau Solterra© 2015 Fundació Vila Casas   *   Avís legal   *   Política de cookies   *   Mapa web   *   Anunzia